Privacyverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Vastgoed Experts verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Nummer ID-bewijs

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Mailadres invullen, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Vastgoed Experts verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Om een opdracht tot dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Om een taxatieopdracht uit te kunnen voeren;
  • De Vastgoed Experts verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

De Vastgoed Experts neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van de Vastgoed Experts tussen zit. De vastgoed Experts gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Er worden geen systemen gebruikt waarbij geen medewerkers tussen zitten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Vastgoed Experts bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Vastgoed Experts deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Vastgoed Experts blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt De Vastgoed Experts uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. 

Doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU

De Vastgoed Experts deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Deze derden kunnen zich buiten de Europese Unie bevinden of gebruik maken van servers die zich buiten de Europese Unie bevinden. Doorgifte aan landen buiten de Europese Unie gebeurt alleen als dat land een passend beveiligingsniveau waarborgt. Door het gebruik van de diensten van de Vastgoed Experts geef je hiervoor toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Vastgoed Experts gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeurs-instellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kan je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Vastgoed Experts en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek in kan dienen om de persoonsgegevens waarover wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar kantoor@devastgoedexperts.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar zeker binnen vier weken, op jouw verzoek.

De Vastgoed Experts wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Vastgoed Experts neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons of via kantoor@devastgoedexperts.nl

De Vastgoed Experts B.V. Hoofdkantoor
Adres Raadhuisplein 4
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
E-mailadres
Telefoon 088-1669500
Meer over Onze vestiging bevindt zich in de wijk:  Kralingse Veer.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning.

Banken zijn terughoudender geworden. Verbouwingen zijn hierdoor lastig mee te financieren. Wij hebben afspraken gemaakt met meerdere klusbedrijven die uw woning verkoopklaar kunnen maken. Of u wilt bij een aankoop dat er eerst een klus wordt gedaan bijvoorbeeld een CV installatie of een nieuwe keuken. Ook dit behoord tot de mogelijkheden.  De kosten kunnen na de aan of verkoop van uw huis verrekend worden. Uiteraard kunnen wij ook een woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit leveren voor onze klanten vinden wij erg belangrijk.
Wij zijn aangesloten bij het VBO en voldoen daarmee aan de strenge eisen ten aanzien van opleiding, bijscholing en ervaring. Wij zijn geen groot kantoor, dit biedt onze klanten het grote voordeel van een zeer flexibele en persoonlijke makelaar.

Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar.

U kunt bij ons ook terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheek en verzekering advies.