Aan of verhuur

 

Wij hebben ervaring met alle soorten verhuur en kunnen u van professioneel advies voorzien. Verhuur voor onbepaalde tijd of van tijdelijke duur, gemeubileerd of ongemeubileerd.  Wij zoeken voor u de juiste huurder en zorgen ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur van uw woning op orde zijn. Wij stellen onder andere een degelijk huurcontract op. De huurmarkt is krap en een huurwoning is moeilijk te vinden. U kunt ons inschakelen om een huuwoning voor u te gaan zoeken. Vooraf zullen wij een screening doen en zorgen voor een compleet dossier. De woning eigenaar krijgt dan alle stukken van de huurder en heeft zekerheid.

Kosten voor aan of verhuur van een woning of bedrijfsruimte

Wij rekenen standaard 1 maand huur inclusief 21% BTW op basis van een minimale periode van een jaar. Voor extra werkzaamheden zoals het aanvragen van een onttrekkingsvergunning of bij aanhuur voor het inschakelen van Huurcheck komen wij vooraf een separaat tarief met u overeen.

Een woning verhuren in deze tijd is niet moeilijk, maar wie is de huurder?  U leest de horror verhalen op het internet over wietplantages, huurders die met een enorme huurschuld die met de noorderzon zijn vertrokken, of nog erger een drugspand? Verhuren is nooit zonder risiko maar door onze jarenlange ervaring, en alle tools die tot onze beschikking hebben kunnen wij deze risiko`s zoveel mogelijk voor u beperken.

Financieel, & Technisch beheer

  • Maandelijks incasseren van de huurpenningen
  • Jaarlijks indexeren van de huurprijs conform de cijfers van het CBS
  • Verwerking en afhandeling van kleine herstellingen
  • Inschakelen van bijvoorbeeld een Loodgieter.

Kosten voor het beheer van uw woning of bedrijfsruimte


Wij rekenen u een beheerdersfee van 10% over de geïncasseerde huur, inclusief 21% BTW. 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.