Aan of verhuur

 

Wij hebben ervaring met alle soorten verhuur en kunnen je van professioneel advies voorzien. Verhuur voor onbepaalde tijd of van tijdelijke duur, gemeubileerd of ongemeubileerd.  Wij zoeken de juiste huurder en zorgen ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur van jouw woning op orde zijn. Wij stellen onder andere een degelijk huurcontract op. De huurmarkt is krap en een huurwoning is moeilijk te vinden. Je kunt ons inschakelen om een huurwoning voor jou te gaan zoeken. Vooraf zullen wij een screening doen en zorgen voor een compleet dossier. De woningeigenaar ontvangt dan alle stukken van de huurder en heeft zekerheid.

Kosten voor aan-/ of verhuur van een woning of bedrijfsruimte

Wij rekenen standaard 1 maand huur inclusief 21% BTW op basis van een minimale periode van een jaar. Voor extra werkzaamheden zoals het aanvragen van een onttrekkingsvergunning of bij aanhuur voor het inschakelen van Huurcheck komen wij vooraf een separaat tarief met je overeen.

Een woning verhuren in deze tijd is niet moeilijk, maar wie is de huurder? Iedereen kent de horrorverhalen over huurders die met een enorme huurschuld met de noorderzon vertrokken zijn, schade die wordt aangebracht of zelfs complete wietplantages die worden aangetroffen met alle gevolgen van dien. Verhuren is nooit zonder risico, maar door onze jarenlange ervaring op de woningmarkt en alle tools die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij deze risico`s zoveel mogelijk beperken.

Financieel, & Technisch beheer

  • Maandelijks incasseren van de huurpenningen
  • Jaarlijks indexeren van de huurprijs conform de cijfers van het CBS
  • Verwerking en afhandeling van kleine herstellingen
  • Inschakelen van bijvoorbeeld een loodgieter.

Kosten voor het beheer van jouw woning of bedrijfsruimte


Wij rekenen een beheerdersfee van 10% over de geïncasseerde huur, inclusief 21% BTW. 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.