Verhuur je woning of bedrijfsruimte

 

U kunt bijvoorbeeld uw te koop staande woning tijdelijk verhuren om dubbele lasten te dekken of een tweede koophuis verhuren voor de extra inkomsten. Wij hebben ervaring met alle soorten verhuur en kunnen u van professioneel advies voorzien. Verhuur voor onbepaalde tijd of van tijdelijke duur, gemeubileerd of ongemeubileerd.  Wij zoeken voor u de juiste huurder en zorgen ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur van uw woning op orde zijn. Wij stellen onder andere een degelijk huurcontract op. 

Kosten voor verhuur van uw woning of bedrijfsruimte

Wij rekenen standaard 1 maand huur inclusief 21% BTW op basis van een minimale periode van een jaar. Voor extra werkzaamheden zoals het aanvragen van een onttrekkingsvergunning komen wij een uurtarief met u overeen.

Een woning verhuren in deze tijd is niet moeilijk, maar wie is de huurder?  U leest de horror verhalen op het internet over wietplantages, huurders die met een enorme huurschuld die met de noorderzon zijn vertrokken, of nog erger een drugspand? Verhuren is nooit zonder risiko maar door onze jarenlange ervaring, en alle tools die tot onze beschikking hebben kunnen wij deze risiko`s zoveel mogelijk voor u beperken.

Financieel, & Technisch beheer

  • Maandelijks incasseren van de huurpenningen
  • Jaarlijks indexeren van de huurprijs conform de cijfers van het CBS
  • Verwerking en afhandeling van kleine herstellingen
  • Inschakelen van bijvoorbeeld een Loodgieter.

Kosten voor het beheer van uw woning of bedrijfsruimte


Wij rekenen u een beheerdersfee van 10% over de geïncasseerde huur, inclusief 21% BTW. 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Recent bekeken