Dé beste makelaar van Rotterdam met verstand van zaken!

Ben je op zoek naar dé beste makelaar van Rotterdam? Dan nodigen wij je uit een kijkje te nemen op onze site, want De Vastgoedexperts in Rotterdam is dé specialist op het gebied van aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed in Rotterdam en omgeving. Dit kleinschalige kantoor staat bekend om de Rotterdamse eerlijkheid en aanpakkersmentaliteit. 

 beste makelaar van Rotterdam

Een huis kopen of verkopen is altijd spannend. Want hoewel geen dag hetzelfde is in de woningmarkt en ‘in het verleden behaalde rendementen geen garantie bieden voor de toekomst’ wordt van kopers en verkopers wel gevraagd te handelen in vaak onzekere omstandigheden. Onze Vastgoedexperts snappen dat het gaat om je grootste financiële bezit en staan je graag bij met onze kennis en kunde. Wij bieden altijd maatwerk met een heldere werkwijze en een grote mate van betrokkenheid. Zoek je de beste makelaar van Rotterdam? Dan zoek je een Vastgoedexpert!

 

De Vastgoedexperts: jóuw juiste keuze voor een professioneel en betaalbaar advies! Onze allround gecertificeerde medewerkers zetten hun kennis voor je in op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur en taxaties. Voor een gedegen financieel advies kun je zelfs inpandig terecht bij onze Financiële Experts.  

 

De kleinschaligheid van ons kantoor is een grote kracht waar jij als klant de vruchten van plukt. Want de lijntjes zijn áltijd kort en jij bent nooit een nummer. 

 

De Vastgoedexperts hebben hun roots in Rotterdam maar bedienen tevens de klant in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, de gehele Krimpenerwaard, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Pernis, Nieuwerkerk aan den IJssel en een groot gebied daaromheen. Waar je ook woont, de beste makelaar van Rotterdam met een eerlijk verhaal is er voor jóu!

 

Sta jij op het punt je woning te verkopen of je droomhuis aan te kopen? Aarzel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zoek je een beëdigd makelaar die een NWWI-taxatie uit kan voeren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

De Vastgoedexperts; voor wie zoekt naar een makelaar met verstand van zaken!