Omschrijving

Met de Kastanjelaan 34 bieden de Vastgoed Experts u een vrijstaande woning aan die uitblinkt in potentie. Want de basis van de Kastanjelaan 34? Die staat als een huis! 

De woning is in 1987 gebouwd en kent ruim 140 m2 praktische leefruimte, ruime slaapkamers, een grote garage, een carport voor meerdere auto’s en een zwembad in de tuin. Hoewel er zeker wel wat moderne snufjes als zonnepanelen aanwezig zijn, komt het huis in de huidige staat helaas niet tot zijn recht. Potentiele kopers moeten, zoals wij makelaars het altijd mooi verwoorden, ‘er echt even doorheen kunnen kijken’.Doe je dat eenmaal dan zie je een parel in de dop, want door modernisatie kan deze woning naar een ongekend niveau worden getild. Baden in luxe behoort hier absoluut tot de mogelijkheid! 

Is jouw interesse gewekt? Neem dan nu contact op met de Vastgoed Experts voor het maken van een afspraak!

Indeling

Begane grond 

Entree 
Hal met toegang tot de verdiepingstrap, het toilet, de woonkamer en slaapkamer 4. 

Toilet 
Toilet met fonteintje. 

Woonkamer 
Ruime woonkamer met een enorme dosis daglicht door de grote raampartijen. Aan de achterzijde bevindt zich de grote serre die middels een schuifpui kan worden bereikt. Deze aangename ruimte haalt het buitengevoel naar binnen en doet recht aan het woongenot.  

Keuken 
De L-vormige, open keuken is in neutrale kleurstelling opgetrokken en van diverse gemakken voorzien zoals een combimagnetron, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een afzuigkap en een gasfornuis. Vanuit de keuken kan de bijkeuken worden bereikt. 

Bijkeuken 
Praktische bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en –droger. Deze ruimte biedt inpandig toegang tot de garage.  

Slaapkamer 4 
De begane grond kent aan de voorzijde een slaapkamer die zich tevens perfect leent voor meerdere doeleinden, zoals een speelkamer of een werkkamer.

Eerste verdieping

eerste verdieping: 

Overloop met toegang tot slaapkamer 1, slaapkamer 2, de badkamer en de bergkast. 

Slaapkamer 1  
Ruime slaapkamer voorzien van een vaste kast over de gehele breedte van de kamer, een dakkapel en een wastafel. 

Badkamer 
Volledig betegelde, gedateerde badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. 

Slaapkamer 2 
Prima bemeten slaapkamer met dakkapel en wastafel. Vanuit deze slaapkamer kan slaapkamer 3 worden bereikt.  

Slaapkamer 3 
Deze kamer kent tevens prima afmetingen en zou zich door de ligging perfect lenen als walk-in-closet voor slaapkamer 2, of als zeer ruime badkamer en suite. 

Bergkast 
Bergkast met opstelplaats voor de cv-ketel.

Tuin

De garage 
De garage is voorzien van elektra en is thans in gebruik als bergruimte. Deze ruimte kent zowel inpandig toegang via de bijkeuken als extern via de garagedeur.  

De tuin 
Het ruime perceel kent vele voordelen waarvan er eentje zeker een bijzondere vermelding waard is: het zwembad. Want eenmaal voorzien van een frisse opknapbeurt kan hier optimaal van worden genoten door de grote mate van privacy die de tuin biedt. Het grote tuinhuis kan voor vele doeleinden worden gebruikt en aan parkeergelegenheid is ook zeker geen gebrek door de grote carport met plaats voor meerdere auto’s. Deze tuin is voor velen een woondroom die uitkomt

Bijzonderheden

Omgeving:

De woning ligt aan een mooi stukje van de Kastanjelaan in de wijk de Struyten. Deze wijk is geliefd bij gezinnen en kent een levendig winkelcentrum, 3 basisscholen en diverse dagelijkse voorzieningen. Hellevoetsluis is door de geografische ligging en de sterke economische band met Rotterdam zeer geliefd bij forenzen. De plaats is gelegen op het dubbeleiland Voorne-Putten, een gebied wat zich kenmerkt door diverse jachthavens en bekende badplaatsen als Oostvoorne en Rockanje.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning
- Zwembad
- Gelegen op een ruim perceel


Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken