Omschrijving

*Nieuw in ons aanbod! De Sagiusstraat 26 te Rotterdam*

U bent van harte welkom de woning te komen bezichtigen op:
Woensdag 21 augustus tussen 09:15 en 10:00 uur.
maandag 26 augustus tussen 12:00 uur en 13:00 uur.
 
Ben jij er als starter alláng klaar voor om het huis uit te gaan, maar zie je amper kans door die torenhoge huizenprijzen? Of woon je nu in een appartement en snak je naar een tuin, maar wil je er absoluut niet krom voor moeten liggen? Dan hebben wij nu aanbod waar jij blij van wordt! Want met de Sagiusstraat 26 bieden we jou een 4-kamer eengezinswoning inclusief ruime achtertuin voor een hele schappelijke prijs.  

Boordevol potentie 
Het huis kent een bijzondere indeling door de entree in de keuken en biedt met zijn 3 slaapkamers veel perspectief voor de eigenaar in spé. Klussen is geen absolute must, maar als je je eigen stempel wilt drukken of van luxe houdt kan je in dit pand je hart ook nog ophalen.

… ‘Het dorp’ Pernis. 
Het stadsdeel Pernis is slechts twintig OV-minuten verwijderd van hartje centrum Rotterdam en voelt toch nog lekker dorps aan, wat met een krappe 5000 inwoners ook niet zo gek is. Niet alleen brengt het openbaar vervoer je overal en nergens, ook met de auto ben je met de nabijgelegen A4 en A15 zo waar je wilt zijn. Werk of ontspanning; je rijdt het zo aan. Voor groen of spetterpret hoef je zeker niet ver te reizen, want het Pernisserpark en Zwembad Pernis liggen letterlijk om de hoek. 

Bel snel voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging en wie weet ben jij de toekomstig huizenbezitter die eruit haalt wat erin zit!

Indeling

Begane grond: 
Entree in de lichte, open keuken.  

Keuken: 
De keuken kent een prettige lichtinval en is voorzien van een tegelvloer die doorloopt in het woongedeelte aan de achterzijde van de woning. Wat inbouwapparatuur betreft is de keuken van alle gemakken voorzien met een 4-pits gaskookstel, een afzuigkap, een vaatwasser, een magnetron, een oven en een koel-/vriescombinatie.  

Toilet: 
In neutrale kleurstelling betegeld toilet met zwevende closetpot en fonteintje. 

Woonkamer:
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer kan de tuin worden bereikt. Met het handbediende zonnescherm kan de hoeveelheid zonlicht worden geregeld. Trap met toegang tot eerste verdieping. 

Eerste verdieping:  
Hal met toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers.  

Slaapkamer 1:  
Deze slaapkamer is de ouderslaapkamer en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Over de gehele breedte van de kamer is er een vaste kast gesitueerd met schuifdeuren. Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer.  

Slaapkamer 2:
Prima slaapkamer aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.  

Slaapkamer 3: 
Deze slaapkamer kent dezelfde afmetingen als slaapkamer 2 en is tevens gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer is voorzien van laminaatvloer. 

Badkamer: 
In moderne kleurstelling opgetrokken badkamer welke is voorzien van een regendouche met handset, een wastafel met spiegel met boven verlichting. Verlichting geschiedt middels inbouwspots.  

Tuin:
De ruim 11 meter diepe achtertuin is gelegen op het oosten. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd met deels tegels, deels vlonderdelen en is voorzien van een berging in de vorm van een tuinhuisje.  

Berging:
Bij deze woning hoort een aparte berging. Deze bevindt zich aan de voorzijde van de woning aan de overzijde van de straat. In deze berging is extra ruimte voor het stallen van een fiets en/of allerhande spullen.

Bijzonderheden:
- eigen grond
- oplevering kan per direct
- Gedeeltelijk vloerverwarmingAfmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Kenmerk

Kenmerken