Beschrijving

LET OP: In verband met de grote belangstelling voor de woning hebben we een bezichtiging stop. Het is niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen, wel kunnen wij u uiteraard op de reservelijst plaatsen. 

Wanneer wij van De Vastgoedexperts een huis in de verkoop krijgen in ‘ons’ Kralingse Veer prijzen we de wijk vaak aan als een ouderwets gezellige buurt waarin de buren elkaar nog groeten en je een écht dorpsgevoel krijgt. Het is er goed toeven, zeggen we altijd. De huizen zijn er nog betaalbaar en met de stad dichtbij, genoeg openbaarvervoersvoorzieningen en ontsluitingswegen in de buurt en de Nieuwe Maas op steenworp afstand ontbreekt het je hier aan niets. 

Dat al het bovenstaande waar is bewijzen de eigenaren van de Buffelstraat 86!

Maar liefst 50 jaar zijn ze de eigenaren geweest van deze charmante tussenwoning en ze hebben al die tijd met veel plezier in deze wijk gewoond. Ze hebben de wijk en de stad eromheen zien veranderen en zien groeien tot de fijne leefomgeving die het nu is. Voor hen is na deze halve eeuw nu het moment aangebroken door te stromen naar een levensloopbestendig appartement en daarmee komt deze charmante 3-kamer tussenwoning vrij op de woningmarkt. 

Uit de foto’s blijkt al dat dit huis zeker geen gevalletje ‘inpakken-sleuteloverdracht-uitpakken’ is. De woning is dermate gedateerd dat modernisatie echt nodig is. Wil je de potentie van de woning zien dan zul je dus echt even door de huidige staat heen moeten kijken en rekening moeten houden met een klusbudget. Is dat voor jou geen probleem? Dan is jou al snel duidelijk wat voor moois je ervan kunt maken. 

De twee prima bemeten slaapkamers en de fijne achtertuin op het zonnige westen zijn grote pluspunten die je als kersverse eigenaar alvast in je zak kunt steken en met de vraagprijs vormt de Buffelstraat 86 een perfecte kans voor zowel starter als doorstromer om de mogelijkheden van dit huis ten volle te benutten.

Sta jij al te popelen om van dit huis jouw thuis te maken? 
Neem dan snel contact op met De Vastgoedexperts voor het maken van een afspraak!

 
Begane grond
Binnenkomst in halletje met tochtportaal en toegang tot de gang en het toilet. 

Toilet
Eenvoudige, gedateerde toiletruimte.

Trapkast
Ruime bergkast onder de trap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich tevens de meterkast.

Woonkamer
De L-vormige woonkamer kent prima proporties en is voorzien van een flinke dosis daglicht door raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. Via de woonkamer kan de keuken worden bereikt.

Keuken
Vanuit de woonkamer bereik je de eenvoudige keuken, welke is voorzien van een gasfornuis een opstelplaats voor een los model koelkast en een vrijstaande vaatwasser. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de keuken. 

Badkamer
Achter de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is, net zoals de andere vertrekken, gedateerd en eenvoudig van opstelling en is voorzien van een douchehoek, een wastafel en een radiator.
 
Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de slaapkamers, de wasruimte en de bergkast.

Wasruimte
Handige wasruimte aan de voorzijde van de woning. Hier bevinden zich de opstelplaatsen voor de wasmachine, droger en cv-ketel.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is zeer ruim van formaat. Thans biedt deze kamer plaats aan een grote garderobekast en een groot bed met ombouw.

Slaapkamer 2
Prima bemeten slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Bergkast
De handige bergkast biedt plaats aan allerhande spullen.

Tuin
De vrijwel volledig bestraatte tuin is gelegen op het westen en is voorzien van een schuur aan de achterzijde. 

Schuur
De berging biedt plaats aan allerlei spullen en is voorzien van elektra.
Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg maar kan snel
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Scheefstand voelbaar in de woning
- De tuin heeft geen achterom

Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken