Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam Foto - Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam
40 foto's beschikbaar

Te koop: Dam 10a, 3111 BD Schiedam

Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 77 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 91 m²
Aanvaarding In overleg
€ 250.000,- k.k.

Algemeen

Met de Dam 10-A bieden De Vastgoedexperts een uniek URBAN LOFT WOON-/WINKELOBJECT aan in hartje Schiedam!

Het pand:
is al indrukwekkend als je ervoor staat.

De grote glazen gevel en de stalen overheaddeur verbloemen niets en laten je direct zien wat er te koop is. Van stoere stalen loopbrug tot het ontbreken van muren en binnendeuren; dit pand ‘ticks all the urban boxes’ en de ruwe rande... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Bouwperiode 1850
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 28 juli 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00242
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 28 juli 2020
Laatste wijziging Donderdag 22 oktober 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1850
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 77 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 91 m²
Inhoud 365 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 29 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2 (en 1 kelder)
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging In centrum
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Tuin
Type Zonneterras
Staat Normaal
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Tuin aanwezig Ja

Beschrijving

Met de Dam 10-A bieden De Vastgoedexperts een uniek URBAN LOFT WOON-/WINKELOBJECT aan in hartje Schiedam!

Het pand:
is al indrukwekkend als je ervoor staat.

De grote glazen gevel en de stalen overheaddeur verbloemen niets en laten je direct zien wat er te koop is. Van stoere stalen loopbrug tot het ontbreken van muren en binnendeuren; dit pand ‘ticks all the urban boxes’ en de ruwe randen, het blote beton en het massieve staal máken het huis.

Het open karakter van het huis bied je de mogelijkheid het volledig naar jouw behoefte in te delen zonder afbreuk te doen aan de industriële sfeer. Zelfs het gebruik van het pand schept mogelijkheden, want het in 1998 tot winkel verbouwde pand kent een GEMENGDE BESTEMMING en is daarmee interessant voor zowel de woningzoekers als ondernemers.

Wonen in een loft betekent wonen in één volume, waarin de essentie van de functie naar voren is gebracht. In de Dam 10-A is dat meer dan goed gelukt, het is een plek waar jouw creativiteit tot leven komt.

De locatie:
is meer dan perfect voor wie het stadse leven omarmt en in een rustige, historische omgeving wil wonen vlakbij de grachten en met een sfeervol terras om de hoek!

De woning ligt in een autoluwe zone alleen voor bestemmingsverkeer en de directe omgeving biedt op loopafstand al meer dan je kunt wensen. Zo kijk je uit op het statige pand van de bibliotheek aan de Korenbeurs, ooit uitgeroepen tot mooiste bibliotheek van Nederland. Heb je daar een boek geleend? Je leest het met de benen over de kade van de Korte Haven, slechts 40 meter lopen vanaf huis. Lekker lunchen doe je bij de Beurs, voor jou straks gewoon ‘de buren op de hoek’ en een straat verder is er al een overvloed aan cafés, restaurants en winkeltjes.

Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik, het ontbreekt je hier aan niets. Forenzen? De A20, A4 en A13 ontsluiten de stad op korte rij-afstand en het OV is met trein, tram, metro en bus ook zeer goed vertegenwoordigd.

Zelf zien?

Heb jij altijd al gedroomd van wonen of werken in een pand waarin minder, meer is? Neem dan contact op met De Vastgoedexperts voor het maken van een afspraak!

Indeling
De entree van het pand bevindt zich in de grote (dubbel) glazen pui achter een industriële overheaddeur. Deze deur is elektrisch bediend en vormt in gesloten stand de perfecte stalling voor fiets en/of scooter

Begane grond
De begane grond is verdeeld in een voor-en achter ruimte welke met elkaar verbonden zijn door een imposante stalen loopbrug. Deze (ruim) 8.5 meter lange brug is van staal en rasterplaten, waarvan tevens de verdiepingsvloer van het achterste gedeelte is gemaakt. Deze materiaalkeuze draagt er zorg voor dat er een flinke dosis daglicht aanwezig is in het ondergelegen souterrain.

Het gedeelte aan de voorzijde van de woning kent een indrukwekkende plafondhoogte door de bijna 6.5 meter hoge vide. Deze ruimte is voorzien van een gietvloer en zou prima dienst kunnen doen als showroom of kantoor in een retail- of atelierfunctie. De meterkast bevindt zich in de muur achter de betimmering.

De verschillende plafondhoogtes in de rest van deze verdieping geven een speels effect aan de ruimte. De wandafwerking is afwisselend steen en stucwerk en kabels zijn veelal weggewerkt in industriële kabelgoten, helemaal passend bij the urban feel van de woning.

De bijzondere, zwevende stalen trap in het aan de voorzijde van de woning brengt je naar de op de eerste verdieping gelegen slaapkamer. Aan de andere zijde van de loopbrug kan met een open trap het souterrain worden bereikt.

Souterrain
Het souterrain is de ruimte met de grootste vloeroppervlakte en kan door de open structuur volledig naar wens worden ingedeeld. De huidige opzet kent een eetgedeelte aan de achterzijde, een zitgedeelte in het midden en een kookgedeelte aan de voorzijde van de woning. Geen enkele ruimte is echter bepaald en er dient nog een badkamer te worden gerealiseerd.

Keuken
De keuken zal opnieuw bepaald en geplaatst moeten worden. In de huidige, zeer eenvoudige opstelling wordt plaats geboden aan de wasmachine, wasdroger en close-in boiler

Toilet
Eenvoudig, deels betegeld toilet met Sanibroyeur.

Eerste verdieping
Middels een zwevende stalen trap kan de eerste verdieping worden bereikt.

Slaapkamer
De slaapkamer bestrijkt thans het gehele vloeroppervlak van de eerste verdieping en bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De ruimte is licht en sfeervol en maakt deel uit van de vide, waardoor de volledige voorgevel zichtbaar is. De overheaddeur fungeert hier als van zonwering/privacy scherm. Het kozijn aan de achterzijde verschaft, met een flinke opstap en een trapje, toegang tot het dakterras.

Dakterras
Het grote dakterras met uitzicht op het kenmerkende Zakkendragershuisje kent veel privacy en is de ideale plek om te kunnen tafelen en loungen. Het dakterras is eigen en alleen voor jouw gebruik. De deuren van het aangrenzende pand die uitkomen op het dakterras zijn nooddeuren en mogen alleen in die hoedanigheid worden gebruikt.

Investeerders
De Dam 10-A is mede vanwege de gemengde bestemming een zeer geschikt object voor investeerders met visie! Schiedam zit al jaren zowel cultureel als economisch in de lift. Het bruisende culturele hart, de historische objecten en de goede bereikbaarheid vanuit alle windhoeken maken het een woonplaats die meer en meer aanzien geniet. Het aangrenzende pand wordt herontwikkeld tot appartementen

Bijzonderheden:
- de vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs.
- gemengde bestemming, zowel woon-/ als winkelfunctie mogelijk.
- geen badkamer aanwezig. Bij plaatsing badkamer onder maaiveldniveau dient er rekening te worden gehouden met daarvoor geschikte installaties.
- de Velux lichtkoepel (2020) is van lichtgewicht polycarbonaat, een sterk en krasvast materiaal.
- vloerverwarming aanwezig in souterrain.
- de bestaande Cv-installatie is afgekoppeld.
- eigen grond.
- Ouderdomsclausule van toepassing.
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing

Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken