Aankoopbegeleiding

     

Het aanschaffen van een woning is een spannende aangelegenheid waar onze Vastgoed Experts je graag bij ondersteunen. Zij houden je met beide benen op de grond, onderhandelen in joúw belang en handelen de aankoop op een zorgvuldige en zo transparant mogelijke manier voor je af.

Je mag van de Vastgoed Experts verwachten dat:

- jouw mogelijkheden in kaart worden gebracht

- wij samen met jou de geselecteerde woning bekijken

- wij de bouwtechnische staat van de woning goed in kunnen schatten

- er een helder plan van aanpak wordt opgesteld op basis van de historische verkoopprijzen van woningen in de omgeving

- wij in jouw voordeel gebruik maken van ons brede netwerk 

- wij toegang hebben tot alle beschikbare informatie van onze brancheorganisatie VBO en Het Kadaster

- de onderhandelingen gevoerd worden in nauw overleg met jou 

- wij grote zorgvuldigheid betrachtten in het opstellen van documenten

- wij je begeleiden in het contact met de notaris en geregeld met je overleggen.

Het is ons er alles aan gelegen dat jij de juiste prijs betaalt voor de woning. Een prijs die je kunt dragen en die marktconform is. 

De betrokkenheid die wij als Vastgoed Experts nastreven komt tot uiting in onze bereikbaarheid en onze wil om net even harder te lopen voor je dan wat de standaard is in ons vakgebied. Zo zijn bezichtigingen in de avonduren en in het weekend bespreekbaar en volgen wij contactverzoeken zo snel mogelijk op. 

Kies jij ook voor een helder verhaal en zoek je een betrokken makelaar die voor jouw belangen op komt? Neem dan contact op met onze Vastgoed Experts voor een vrijblijvend gesprek en laat ons je wegwijs maken bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Prijs van bovengenoemde begeleiding is € 1.995,00 inclusief 21% BTW. Wil je eerst jouw financiele mogelijkheden laten onderzoeken? Ook dat kan via onze eigen hypotheekexperts. Zo ben je er zeker van dat je zal slagen in de zoektocht naar jouw droomhuis. Meer informatie over onze financiele diensten? www.definancieleexperts.nl