Verkoop

 

Het verkopen van een woning is een aangelegenheid die in de regel niet vaak voor komt in een mensenleven. Het is een grote stap die je zorgvuldig wilt nemen, zodat de woning voor de juiste prijs en onder de juiste voorwaarden wordt verkocht . De Vastgoed Experts beschikken over gedegen kennis, veel ervaring en tools die jou hier uitstekend mee kunnen helpen. Wij zijn helder in de communicatie en investeren in een goede relatie met jou als klant.

De Vastgoed Experts zijn actief op het gebied van nieuwe media en zeer goed bereikbaar voor potentiële kopers, in overleg met jou behoort bezichtigen in het weekend en in de avonduren zelfs tot de mogelijkheden. Hiermee vergroten wij het bereik van ons aanbod enorm en maximaliseren we de kans op een spoedige verkoop van jouw woning. 

Je mag van de Vastgoed Experts verwachten dat:

- wij een vrijblijvend verkoopgesprek met je voeren waarin wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd en waarin duidelijk is geworden welke opstartkosten je maakt wanneer de woning in de verkoop wordt genomen

- er bij het bepalen van een reële waarde gebruik wordt gemaakt van de bij ons bekende verkoopprijzen van woningen in de omgeving in het historisch bestand van VBO, onze brancheorganisatie 

- wij diverse optionele services aanbieden waardoor jouw woning nog meer onder de aandacht valt, zoals een professionele fotoshoot of een video.

- wij zorg dragen voor een gedegen documentatie van jouw woning 

- jouw woning geplaatst wordt op diverse websites zoals onder andere Funda, Huislijn en Jaap.nl

- er procesbewaking plaats vind volgens de richtlijnen van het VBO

Transparantie staat niet voor niets in ons logo, wij snappen dat je niet zit te wachten op verrassingen en zetten graag uiteen welke kosten je kwijt bent aan jouw makelaar. De vastgoed Experts maken net als alle andere makelaars onderscheid tussen twee soorten kosten;

-de opstartkosten

-de courtage

Opstartkosten

De opstartkosten zijn vooraf afgesproken kosten die de Vastgoed Expert in staat stellen de woning op de markt te zetten, zoals de plaatsingskosten van Funda.

Courtage 

De courtage is het eigenlijke salaris van de makelaar. Het is het bedrag wat de Vastgoed Expert ontvangt als de woning is verkocht en gepasseerd is bij de notaris. De notaris draagt er dan zorg voor dat de makelaar zijn courtage ontvangt. Het courtage wordt van tevoren met u afgesproken en vastgelegd in de overeenkomst.

Wij staan als Vastgoed Experts voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid die we bieden aan elke klant. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het VBO, ofwel de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed. Het dragen van dit label vereist permanente toetsing en zorgt ervoor dat onze Vastgoed Experts hun vakkennis op peil houden. VBO-makelaars zijn ten allen tijden gehouden aan een gedragscode. Deze gedragscode wordt indien nodig gehandhaafd door een onafhankelijk tuchtcollege. Betrouwbaarheid is in onze branche een groot goed waar wij niet licht over denken. Een helder verhaal waar je op terug kunt vallen indien nodig.

Sta jij op het punt jouw woning te verkopen en heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de Vastgoed Experts, wij maken je graag wegwijs bij de verkoop. Het eerste gesprek is gratis en je ontvangt ter plekke een schatting van de mogelijke opbrengst.