Taxatie

 

Een professionele taxatie is het juiste begin aan een verkoop- en of aankooptraject voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De Vastgoed Experts willen u ook op dit gebied graag van dienst zijn.

Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. De taxateur taxeert uw woning op basis van kennis vergaard uit de bronnen die hij als lid van de brancheorganisatie VBO tot zijn beschikking heeft. Te denken valt aan uitgebreide informatie over prijsontwikkelingen, omgevingsfactoren, gerealiseerde transacties en bijzondere aantrekkelijkheden van de woning die uw woning uniek maakt. De taxateur komt met een beargumenteerd rapport waarin hij uiteenzet welke waarde aan de woning wordt toegekend.

De kennis waarover onze gecertificeerde taxateur beschikt wordt op peil gehouden en getoetst door een drietal instituten; de SCVM, het NWWI. en NRVT

Taxeren is maatwerk. Een appartement, een woning of een nieuwbouwproject. Bel ons voor de kosten. Wij zullen vooraf met u een prijs afspreken.

Klik hier om direct een NWWI taxatie aan te vragen.