Taxatie

 

Een professionele taxatie is het juiste begin aan een verkoop, hypotheek aanpassing en of aankooptraject. De Vastgoed Experts willen u ook op dit gebied graag van dienst zijn.

Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel en verder hemelsbreed tot 20 kilometer vanaf ons kantoor. De taxateur taxeert uw woning op basis van kennis vergaard uit de bronnen die hij als lid van de brancheorganisatie VBO tot zijn beschikking heeft. Te denken valt aan uitgebreide informatie over prijsontwikkelingen, omgevingsfactoren, gerealiseerde transacties en bijzondere aantrekkelijkheden van de woning die uw woning uniek maakt. De taxateur komt met een beargumenteerd rapport waarin hij uiteenzet welke waarde aan de woning wordt toegekend.

De kennis waarover onze gecertificeerde taxateur beschikt wordt op peil gehouden en getoetst door een drietal instituten; de SCVM, het NWWI. en NRVT na 1 oktober 2021 hanteren wij het nieuwe model. Dit model wordt onder andere uitgebreid met het onderdeel duurzaamheid en bouwtechnische staat. U krijgt dan naast de waarde een goed beeld van de woning voor de lange termijn. Door de extra werkzaamheden zijn wij genoodzaakt onze prijs te verhogen.

Ons tarief is € 700,00 inclusief validatiekosten. Indien u de woning tevens laat keuren of u heeft al een keuringsrapport die jonger is dan 1 jaar dan ontvangt u een korting van € 150,00. Wij voegen dan het keuringsrapport toe aan het taxatierapport.

Toeslag verhuurde staat en nieuwbouw (taxeren vanaf tekening) € 200,00.

Neem voor maatwerk contact met ons op.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Klik hier om direct een NWWI taxatie aan te vragen. 

Volg deze  link om te lezen hoe wij worden beoordeeld.