Taxatie

 

Een professionele taxatie is het juiste begin van een verkoop, hypotheekaanpassing en/of een aankooptraject. De Vastgoed Experts wil je ook op dit gebied graag van dienst zijn!

Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel en verder hemelsbreed tot 20 kilometer vanaf ons kantoor. De taxateur taxeert jouw woning op basis van kennis vergaard uit de bronnen die hij als lid van de brancheorganisatie VBO tot zijn beschikking heeft. Te denken valt aan uitgebreide informatie over prijsontwikkelingen, omgevingsfactoren, gerealiseerde transacties en bijzondere aantrekkelijkheden van de woning die jouw woning uniek maakt. De taxateur komt met een beargumenteerd rapport waarin hij uiteenzet welke waarde aan de woning wordt toegekend.

De kennis waarover onze gecertificeerde taxateur beschikt wordt op peil gehouden en getoetst door een drietal instituten; de SCVM, het NWWI en het NRVT. Na 1 oktober 2021 hanteren wij het nieuwe model. Dit model is ten opzichte van het oude model, onder andere uitgebreid met het onderdeel duurzaamheid en bouwtechnische staat. Je krijgt hiermee naast kennis over de waarde ook een goed beeld van de woning voor de lange termijn. 

Ons tarief is € 700,00 inclusief validatiekosten. Laat je de woning teven keuren óf ben je al in het bezit van een keuringsrapport welke jonger is dan 1 jaar? Dan ontvang je een korting van € 150,00. Wij voegen het keuringsrapport dan toe aan het taxatierapport.

Toeslag verhuurde staat en nieuwbouw (taxeren vanaf tekening) € 200,00.

Neem voor maatwerk contact met ons op.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Klik hier om direct een NWWI taxatie aan te vragen. 

Volg deze  link om te lezen hoe wij worden beoordeeld.