Franchise

De Vastgoed Experts is een landelijk opererende franchiseorganisatie op het gebied van vastgoed,- bemiddeling en expertise van vastgoed. Daarbij staan opleiding en vakmanschap hoog in het vaandel staat. De functie van de makelaar/taxateur verandert: de makelaar/taxateur wordt een consultant, advies gaat daarbij een steeds grote rol spelen.

1. Internet

Waar vroeger alleen de huizen gepresenteerd werden in de etalage van de winkel verhuist deze etalage nu naar een “etalage” op internet. We spreken dan van de hoeveelheid klikken op de advertentie in plaats van fysieke bezoekers op kantoor. Wij hebben daarom behalve ons hoofdkantoor geen fysieke kantoren maar virtuele kantoren en bezoeken onze klanten thuis. Elke franchisenemer heeft zijn of haar eigen werkgebied.

2. Database

Een goede relatie met een klant op langere termijn is belangrijker dan een eenmalige deal. Elke relatie wordt ingevoerd in onze database hierdoor kunnen wij onze relatie volgen in verschillende levensfasen. Nederlanders verhuizen gemiddeld een keer in de zeven jaar. Wij weten wat er speelt en toetsen of er behoefte is aan verandering.

Deze formule van wordt continu getoetst aan nieuwe ontwikkelingen en waar nodig bijgesteld. Franchisenemers worden intern opgeleid tot professionals op elk vakonderdeel.

3. Ons aanbod

Wij zijn ons heel goed van bewust dat een succesvolle franchiseorganisatie valt of staat bij haar franchisenemers. Daarom bieden wij het volgende:

  • interne opleiding tot makelaar
  • handboek
  • overzichtelijke website
  • eigen werkgebied met uitstekende omzetpotentie
  • online administratie
  • starten vanuit huis

4. Wie zoeken wij?

Je bent al werkzaam in de makelaardij, of je wilt graag voor jezelf beginnen maar je durft de stap nog niet te nemen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B en een auto. Verder is minimaal MBO-niveau nodig om te kunnen starten.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met motivatie naar kantoor@devastgoedexperts.nl