Bedrijfsmatige taxaties

Staat u op het punt een nieuw bedrijfspand aan te kopen of uw huidige van de hand te doen? Of is er behoefte aan een (her-)financiering na verbouwing? Onze bedrijfskundige expert kan u snel van een kundig en accuraat taxatierapport voorzien. 

Waarom de Vastgoed Experts?  

Het taxeren van bedrijfspanden is een bijzondere tak van sport waarin aanvullende kennis van de markt vereist is. Onze experts houden de veranderingen op de vastgoedmarkt voortdurend in de gaten om optimale kwaliteit te leveren en elke dag wordt er hard gewerkt om onze standaard te verhogen. Zo worden taxaties steeds specialistischer en betrouwbaarder. Sinds de invoering van het minimale energielabel voor kantoren is duurzaamheid een steeds belangrijkere factor geworden. Om onze kennis over dit onderwerk te verdiepen bezoeken wij evenementen over verduurzaming, bestuderen wij relevante literatuur en passen wij indien nodig onze werkwijze aan. Deze flexibele mentaliteit passen wij toe voor elke van belang zijnde actualiteit. Zoals u van échte Vastgoed Experts mag verwachten zijn onze taxateurs uiteraard ingeschreven in bij het NRVT en het TMI, deze organisaties zien toe op naleving van de hoogste kwaliteitsstandaarden.  

Hoe gaan wij te werk?

Vrijblijvend gesprek

Er vind een vrijblijvend (telefonisch) gesprek plaats waarin we graag van u horen wat uw wensen en verwachtingen zijn, welke data er reeds beschikbaar is. In dit gesprek leggen wij u uit wat u van ons mag verwachten en welke kosten wij rekenen voor onze dienstverlening.

Bedrijfspand taxeren

Na ontvangst van de opdrachtbevestiging nemen wij contact met u op om een datum voor de taxatie af te stemmen. De taxateur zal ter plaatse ruim de tijd nemen om uw vastgoed zorgvuldig op te nemen in de documentatie.

Het taxatierapport

Onze expert verwerkt alle gegevens en stelt een accuraat rapport op welke spoedig aan u wordt verstrekt. U ontvangt het rapport digitaal. 

Welke objecten taxeren wij zoal?

Als erkend registertaxateur taxeren wij diverse winkelpanden, kantoren, bedrijfsloodsen, verhuurde woningen, sportvoorzieningen, religieus vastgoed en horecapanden.

Taxatie doelen

Een taxatie kan verschillende doelen dienen, denk hierbij aan (her-)financiering, verkoop, ter ondersteuning van de boekhouding,  Het meest voorkomende taxatiedoel betreft financiering. Wij zijn uw partner om dit proces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

 

TMI gecertificeerd

Van de Vastgoed Experts krijgt u de kwaliteit die u verwacht! Al onze taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT en zijn erkend door het Taxatie Management Instituut (TMI). We dragen er voortdurend zorg voor dat al onze experts op de hoogte zijn van de actualiteit en kennis hebben van veranderingen op de vastgoedmarkt.