Woning taxatie Rotterdam - NWWI ✔

Sta jij op het punt een woning te verkopen of te (her-)financieren en wordt er gevraagd om een taxatierapport? Dan ben je bij De Vastgoedexperts aan het juiste adres!

 Woning taxatie

Wat mag je verwachten?

De kundige makelaars van De Vastgoedexperts beschikken over alle kwalificaties die benodigd zijn voor het uitvoeren van taxaties. Zij zijn gekwalificeerd en geregistreerd als Registermakelaar-Taxateur en leveren volledig NWWI gevalideerde rapporten. Een hoge kwaliteit die voldoet aan de eisen van hypotheekverstrekkers.

 

Registermakelaar-Taxateurs mogen hun taxaties uitvoeren binnen vastgestelde werkgebieden van 10 of 20 kilometer. De Vastgoedexperts houden kantoor in Rotterdam en ons werkgebied strekt zich daarmee in de meeste gevallen uit tot Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, de Krimpenerwaard, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Pernis, Nieuwerkerk aan den IJssel en alles daartussen. 

 

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Kies je voor De Vastgoedexperts voor de taxatie van jouw woning dan mag je erop vertrouwen dat we op korte termijn een afspraak met je inplannen. Onze makelaars proberen het rapport altijd dezelfde dag nog uit te werken en ter goedkeuring naar het NWWI te sturen. Nadat de makelaar goedkeuring heeft ontvangen ontvang je het rapport zo snel mogelijk in je digitale brievenbus.

 

Ons kantoor staat bekend om de Rotterdamse eerlijkheid en aanpakkersmentaliteit. De kleinschaligheid van ons kantoor is een grote kracht waar jij als klant de vruchten van plukt, want de lijntjes zijn áltijd kort en jij bent nooit een nummer. Of het nu gaat om een woning taxatie of aan-/of verkoop: wij werken voor jou!