Ik wil mijn huis verkopen

Sta jij op het punt om je huis te verkopen en ben je op zoek naar de beste makelaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want De Vastgoedexperts te Rotterdam is dé specialist op het gebied van verkoop, aankoop en verhuur van vastgoed. 

 Huis verkopen

Een huis kopen of verkopen is altijd spannend, want hoewel geen dag hetzelfde is in de woningmarkt en in het verleden behaalde rendementen -nog steeds- geen garantie bieden voor de toekomst wordt van kopers en verkopers wél gevraagd te handelen in deze onzekere omstandigheden. De Vastgoedexperts beseffen heel goed dat het hierbij wel gaat om je grootste financiële bezit en staan je graag bij met onze kennis en kunde. Wij bieden altijd maatwerk met een heldere werkwijze en een grote mate van betrokkenheid. Zoek je de beste makelaar van Rotterdam voor de verkoop van jouw huis? Dan zoek je een Vastgoedexpert!

 

Ook als je je nog aan het oriënteren bent kunnen we veel voor je betekenen. Zo komen onze makelaars graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek en kan er een gedegen financieel advies worden gegeven door onze inpandige Financiële Experts.  

Ons kantoor staat bekend om de Rotterdamse eerlijkheid en aanpakkersmentaliteit. De kleinschaligheid van ons kantoor is een grote kracht waar jij als klant de vruchten van plukt, want de lijntjes zijn áltijd kort en jij bent nooit een nummer. 

 

De Vastgoedexperts hebben hun roots in Rotterdam maar ons werkgebied strekt zich uit over Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, de gehele Krimpenerwaard, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Pernis, Nieuwerkerk aan den IJssel en een groot gebied daaromheen.

 

Bieden wij je precies de persoonlijke aanpak waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

De Vastgoedexperts: jouw makelaar met verstand van zaken!