Aankoopbegeleiding

     

Het aanschaffen van een woning is een spannende aangelegenheid, waar onze Vastgoed Experts u graag bij ondersteunen. Zij houden u met beide benen op de grond, onderhandelen in uw belang en handelen de aankoop op een zorgvuldige en, kenmerkend voor de Vastgoed Experts, zo transparant mogelijke manier voor u af.

U mag van de Vastgoed Experts verwachten dat:

- uw mogelijkheden in kaart worden gebracht

- wij samen met u de geselecteerde woning bekijken

- wij de bouwtechnische staat van de woning goed in kunnen schatten

- er een helder plan van aanpak wordt opgesteld op basis van de historische verkoopprijzen van          woningen in de omgeving

- wij in uw voordeel gebruik maken van ons brede netwerk

- wij toegang hebben tot alle beschikbare informatie van onze brancheorganisatie VBO en Het Kadaster

- de onderhandelingen gevoerd worden in nauw overleg met u

- wij grote zorgvuldigheid betrachtten in het opstellen van documenten

- wij u begeleiden in uw contact met de notaris en geregeld overleggen.

Het is ons er alles aan gelegen dat u de juiste prijs betaalt voor de woning. Een prijs die u kunt dragen en die marktconform is.

De betrokkenheid die wij als Vastgoed Experts nastreven komt tot uiting in onze bereikbaarheid en onze wil om net even harder te lopen voor u dan wat de standaard is in ons vakgebied. Zo zijn bezichtigingen in de avonduren en in het weekend bespreekbaar en volgen wij contactverzoeken zo snel mogelijk op.

Kiest u ook een helder verhaal en zoekt u een betrokken makelaar die voor uw belangen op komt? Neem dan contact op met onze Vastgoed Experts voor een vrijblijvend gesprek en laat ons u wegwijs maken bij de aankoop van uw woning.

Prijs van bovengenoemde begeleiding is € 1.500,00 inclusief 21% BTW. Indien u nog uw oude woning moet verkopen en u laat dat via ons doen zullen wij deze kosten verrekenen met de verkoop courtage. De aankoop hebben wij dan geheel gratis voor u verzorgt..