Stille verkoop

Hieronder leest u de beschrijving(en) van de woning(en) welke wij in de stille verkoop hebben. Is na het lezen van de beschrijving de interesse gewekt en wil je meer informatie over deze woning(en)? Neem dan gerust contact met ons op.

| markante hoekwoning  |  5 slaapkamers   |  bijzonder licht  |  perfecte ligging  |  Vraagprijs € 565.000,- k.k.  Barendrecht.

DE WONING  Deze prachtige 6-kamer hoekwoning steekt -letterlijk- met kop en schouders boven de rest uit en laat zich eigenlijk niet omschrijven zonder het gebruik van superlatieven. De woning is namelijk geweldig licht, heerlijk ruim en bijzonder sfeervol. Het huis ademt een zeer prettige sfeer, kent 5 slaapkamers, beschikt over een moderne keuken en heeft een zonovergoten tuin met praktische bergingen. Al met al vormt dit ruime huis de perfecte basis voor elk gezin om zich volledig te ontplooien en tot zijn recht te komen.  De woning kent naast al deze pluspunten ook een uitermate goede ligging. Zo is er geen sprake van direct verkeer voor de deur en wordt de woning geflankeerd door een wandelpad langs het water en een groenstrook. Gelegenheid tot parkeren is er aan de andere kant van het rijtje.

DE OMGEVING  De woning bevindt zich in de wijk ‘Smitshoek’ te Barendrecht, een uit de kluiten gewassen voormalig dorp dat zich kenmerkt door het gezinsvriendelijke karakter. Barendrecht kent, zoals je van een dergelijke groeigemeente mag verwachten, een keur aan voorzieningen. Van gezondheidszorg tot basisscholen en van winkels tot sportverenigingen; het ontbreekt je hier aan niets!  Barendrecht is geliefd bij forenzen is dat is niet vreemd, gezien de ideale ligging ten opzichte van snelwegen zoals de A15 en de A29. Wie liever gebruik maakt van het openbaar vervoer vindt diverse bushaltes in de omgeving.

ZELF ZIEN?  Voldoet dit huis volledig aan jouw droomwens en sta jij te popelen om het met eigen ogen te komen bekijken? Wacht dan niet langer en contact op met De Vastgoed Experts voor het maken van een afspraak!   

BIJZONDERHEDEN:

- Eigen grond  - 2 bergingen  - Gelegen op een ruim perceel  - Energielabel B  - Oplevering waarschijnlijk 4e kwartaal 2023