A R J A N   V A N   D E   R U I T

'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!' 

Arjan besloot in 1991 op 23e jarige leeftijd om voor zichzelf te beginnen. Als Financieel Adviseur ontwikkelde hij zich al snel als specialist in het advies aan mensen met een auditieve beperking, aangezien zijn beide ouders doof waren is gebarentaal voor hem altijd een tweede moedertaal geweest.

De groei van zijn klantenbestand ging heel hard en vanwege zijn specialisme kwamen er  meer en meer verzoeken bij om advies omtrent ándere zaken dan financieel advies, zoals belastingen en uiteindelijk: het aan en verkopen van woningen. Vooral dat laatste bleek helemaal te passen bij zijn interesses en in 1999 is hij de opleiding gaan doen en vanaf die tijd combineert hij het adviseursschap met de makelaardij.

In 2012 kreeg Arjan de mogelijkheid om een bestaand bedrijf in de makelaardij over te nemen. Dit bedrijf heeft hij verder geprofessionaliseerd en later omgedoopt als Dé Vastgoed Experts. De keuze voor 'Experts' was een zeer bewuste, het maakt gelijk duidelijk dat iedereen staat voor helder advies en expertise. 

Arjan zit niet stil, hij is constant bezig zijn kennis actueel te houden en mag zich inmiddels Meester Register Taxateur noemen en is als docent en assessor verbonden aan beroepsopleidingen in de makelaardij (BOM) van brancheorganisatie VBO krijgt hij veel energie terug van het overdragen van zijn opgedane kennis aan de leerlingen vanuit de praktijk.

Het gaat heel goed met alle Experts en daar is hij trots op!