Rogier van de Bunt

Rogier van de Bunt Makelaar & Bedrijfstaxateur in opleiding

Rogier heeft altijd al iets gehad met vastgoed. In eerste instantie begon de interesse met particulier vastgoed, totdat dé Vastgoed Experts Rogier introduceerde in de markt van het zakelijke vastgoed.     

Sinds 2023 werkt Rogier bij de vastgoedexperts als makelaar en bedrijfstaxateur onder begeleiding van een register taxateur. Hij werkt met veel plezier en gedrevenheid voor Dé Vastgoed Experts en onze klanten roemen hem om zijn transparante aanpak, zijn analytisch vermogen, zijn klantgerichte aanpak en communicatieve vaardigheden.     

Rogier staat nog aan het begin van zijn carrière als bedrijfsmatig taxateur en werkt momenteel aan zijn praktijktraject van het NRVT om register taxateur te worden.   

Rogier is van mening dat elke klant de beste service verdient en heeft daarom diverse aanvullende vaardigheden verworven. Zo is hij bijvoorbeeld ook hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur. Ook op het gebied van verduurzaming heeft Rogier de nodige kennis verworven om de klant ook op dat gebied bij te staan.     

Met deze vaardigheden zorgt ook Rogier er voor dat elke klant kan rekenen op de kernwaarden van Dé Vastgoed Experts; helderheid, transparantie en betrokkenheid.