binnenkant Kerk

Religieus Vastgoed

Aan-verkoop en advies Religieus vastgoed.

Door de terugloop van kerkgangers en oplopende kosten voor onderhoud worden steeds meer traditionele (kerk-)genootschappen gedwongen afstand te doen van hun vastgoed. Terwijl steeds meer geloofsgemeenschappen waaronder Pinkstergemeenten zoeken naar een eigen gebouw. Op dit moment hebben wij meer zoekers in ons bestand dan dat er aanbod beschikbaar is. Onze expert Arjan van de Ruit heeft de afgelopen jaren inmiddels verschillende kerkgenootschappen kunnen helpen met advies, verkoop, aankoop, herbestemming en (her-)financiering van het vastgoed. 

Door deze opgedane ervaring in de aan- en verkoop en financiering van deze bijzondere vorm van vastgoed zijn wij uitstekend in staat om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw religieus vastgoed. Zie ook www.kerkfinanciering.nl

Sinds 2013 zijn wij lid van kennisplatform Relíplan. Reliplan is dé marktleider op het gebied van de aan- en verkoop van bijzonder vastgoed.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 06- 26997558.

Hieronder treft u het huidige aanbod en een aantal succesvolle transacties in de regio Zuid Holland:

Voor het huidige aanbod klikt u hier  

Voor succesvolle verkopen klikt u hier

Bekijk hier actuele aanbod via Reliplan

Zoekt u hulp voor het vinden van een bepaald object? Dan kunt u hier gratis een account aanmaken.

Wanneer u een een gebouw zoekt kunt u zich via onderstaande knop gratis aanmelden. Geef hierbij aan wat uw wensen zijn. Onder andere: aantal zitplaatsen, locatie en uw budget. Inmiddels hebben wij vele zoekers ingeschreven. Dit zijn ook zoekers die op zoek zijn naar een groter gebouw. Hierdoor komen er kleinere gebouwen beschikbaar. Hieruit kunnen wij voor u de juiste match vinden.

Wilt u eerst weten wat uw budget kan zijn? Neem dan contact met ons op. 1e adviesgesprek is altijd gratis!

Maak hier uw account