Succesvol verkocht

Voorburg

In opdracht van een kerkgenootschap te Leidschendam hebben wij deze, al reeds geruime tijd niet meer in gebruik zijnde kerk, succesvol verkocht. De voormalige kerk zal met respect voor het verleden dienst gaan doen als luxe appartementencomplex.

Voorburg


Voorburg

In opdracht van een kerkgenootschap te Leidschendam hebben wij deze voormalige kerk verkocht. Herontwikkeling tot woningen bleek lastig door de geldende monumentenstatus. Een kinderopvangorganisatie bleek de ideale match. Deze invulling draagt zorg voor behoud van het gebouw en doet eer aan het verleden.

Voorburg


Capelle aan den IJssel

In opdracht van een kerkgenootschap te Capelle aan den IJssel hebben wij hun kerkgebouw verkocht aan een andere geloofsgemeenschap. Wij hebben het gebouw op waarde weten te schatten en hebben het pand binnen ons brede netwerk weten te verkopen tot grote tevredenheid van beide partijen.

Capelle aan den IJssel


Capelle aan den IJssel

Dit markante pand heeft de afgelopen jaren dienstgedaan als jeugdsocieteit. Het object is verkocht aan een particuliere eigenaar die er met de verkregen woonbestemming een passende meergezinswoning van heeft gemaakt.

Capelle aan den IJssel