M A U R I N K E   L I N D E N B U R G

 

'afspraak is afspraak'

 

Maurinke heeft, voordat ze in de makelaardij terecht is gekomen, heel wat verschillende functies bekleed in net zo verschillende takken van sport. Dit heeft haar een enorme dosis levenservaring opgeleverd waar ze als all-round makelaar nu heel veel plezier van heeft.

Sinds 2014 werkt ze als makelaar voor Dé Vastgoed Experts en in 2020 heeft ze zich gespecialiseerd als Register Makelaar Taxateur. Ze werkt met veel plezier en gedrevenheid voor Dé Vastgoed Experts en onze klanten roemen haar om haar directe aanpak, haar vermogen om op het juiste moment de juiste tactische keuzes te maken en voor haar communicatieve voelsprieten.

Maurinke heeft als makelaar én als taxateur inmiddels al behoorlijk wat vlieguren gemaakt en heeft de Expert-status dan ook meer dan verdiend. Haar recent gekochte kluswoning heeft er zorg voor gedragen dat ze behoorlijk wat extra bouwtechnische kennis heeft opgedaan in haar dagelijkse praktijk.

Ze is scherp en kundig en samen met het team draagt ze er zorg voor dat elke klant kan rekenen op de kernwaarden van Dé Vastgoed Experts; helderheid, transparantie en betrokkenheid.